Vilnius

Attraksjoner

Festivaler

Museum

Restauranter

Shopping

Teater

Uteliv

Booking

Hotell

Flybilletter

Pakkereiser

Nyttig

Fakta

Fly

Kart

Prisnivå

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Valuta

Videoer

Været

Partnere

Beijing Ferie

Danskebåten

Transport i Vilnius

Vilnius er en er en forholdsvis liten by hvor de fleste kjente severdighetene kan besøkes til fots. For de som foretrekker annen form for transport har Vilnius et organisert transportsystem bestående av busser og trikker. Billetter kan kjøpes i kiosker eller ved påstigning av sjåfør.

Taxi

Taxi er den fremkomstmåten de fleste turistene i Vilnius foretrekker. Det er relativt billig med taxi sammenliknet med norske priser, og det er enkelt. Du kan enten praie en taxi på gaten eller ved strategiske steder som; jernbanen og buss stasjonen. Man må enten bli enig om pris på forhånd eller passe på at sjåføren setter på taksameteret. Hvis du ringer til taxi på forhånd blir turen rimeligere. Under finnes en liste over ulike taxi selskaper som kan ringes.

Ekipazas (tel: 1446)
Martonas (1422)
Kabrioletas (1445)
Mersera (1421)Trikkebuss

Det er mange trikkebusser som kjører rundt i Vilnius. Dette er vanlige busser på hjul som blir drevet av elektriske koblinger. Det finnes mange stoppesteder rundt i byen og er et rimelig fremkomstmiddel.Buss

Busser kjører rundt i hele byen og er et forholdsvis greit fremkomstmiddel. Det er som regel liten ventetid på bussene, men i rushtiden kan de ofte være fulle.

Hest og kjerre

For romantikkens skyld kan en like greit kose seg mens man forflytter seg i Vilnius. På sommeren er hest og kjerre et veldig koselig fremkomstmiddel, enten man skal til en spesiell plass, eller bare skal nyte dagen.

 

Anbefalte Hotell

Le Meridien

Novotel

Ramada

Klaipeda

Reval Hotel

Europa City

Centrum

 

site stats