Vilnius

Attraksjoner

Festivaler

Museum

Restauranter

Shopping

Teater

Uteliv

Booking

Hotell

Flybilletter

Pakkereiser

Nyttig

Fakta

Fly

Kart

Prisnivå

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Valuta

Videoer

Været

Partnere

Beijing Ferie

Danskebåten

Teater i Vilnius

Lele Puppet Theatre

Lele dukketeater ble grunnlagt i 1958 av den berømte litauiske skuespilleren Balys Lukosius. Teateret ligger i det tidligere Odinsky palasset i gamlebyen, og har to saler med plass til henholdsvis 240 og 70 personer. På formiddagen og ettermiddagen viser dukketeateret kjente forestillinger for barn som Pinocchio, Askepott, De tre små griser og den stygge andungen. Forestillingene fremføres på litauisk, men barna kjenner sikkert igjen historien og vil ha stor glede av forestillingene..

Adresse: Arkliu St. 5
Telefonnummer: + 370 5 26 28678
Nettsted: www.teatraslele.lt

Det litauiske nasjonale drama teater

Det litauiske nasjonale drama teater ble grunnlagt i 1940, og er i dag ett av de største teatrene i Litauen. Teaterets repertoar består av mesterverk av blant annet Sophocles, William Shakespeare, Federico Garcia Lorca, Bernard-Marie Koltès, Samuel Beckett, Ronald Harwood og Fjodor Dostojevsky.

Adresse: Gedimino pr. 4
Telefonnummer: + 370 2 62 00 51
Nettdted: www.teatras.lt

Litauens Nasjonale Opera og Ballett Teater

Litauens Nasjonale Opera og Ballett Teater ble grunnlagt i 1920, og danner i dag hjertet av kunst scenen i Vilnius. De mest kjente forestillingene på teateret er Don Carlos, Nabucco, Lucia de Lammermoor, Romeo og Juliet, Carmen, En midtsommernattsdrøm og The Swan Lake.

Adresse: A. Vienuolio St., 1
Telefonnummer: 370 5 26 20727
Nettsted: www.opera.lt


The Little Witch Teater

Teateret ble grunnlagt i 1995 og ligger midt i hjertet av gamlebyen. Teateret er beregnet for barn i alderen 3 til 10 år. Barna vil elske forestillingene som er laget for å utvikle deres fantasi og kreative evner.

Adresse: Vilniaus St., 22
Telefonnummer: 370 5 2479496

 

Anbefalte Hotell

Le Meridien

Novotel

Ramada

Klaipeda

Reval Hotel

Europa City

Centrum

 

site stats