Vilnius

Attraksjoner

Festivaler

Museum

Restauranter

Shopping

Teater

Uteliv

Booking

Hotell

Flybilletter

Pakkereiser

Nyttig

Fakta

Fly

Kart

Prisnivå

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Valuta

Videoer

Været

Partnere

Beijing Ferie

Danskebåten

Restauranter i Vilnius

Vilnius er en multikulturell by med mange gode restauranter. Det finnes noe for alle og enhver enten man liker fransk, gresk, indisk, italiensk, internasjonal mat. Å spise på restaurant i Vilnius er meget rimelig, men man finner også eksklusive restauranter hvis lommeboken tillater det.
De fleste restaurantene i Vilnius ligger sentralt i gamlebyen. Det anbefales å reservere bord i helgene da det ofte kan bli stor pågang på de mest populære restaurantene.

Under bildet kan man lese om noen anbefalte restauranter i Vilnius.

Lokys

Lokys er en av de mest interessante restaurantene i Vilnius, og ligger sentralt i gamlebyen. Restauranten er en middelalderrestaurant som serverer autentiske retter fra middelalderen som bever, villsvin og bjørn. Restauranten har også mer tradisjonelle kjøttretter, som kylling, fisk og biff. Gjester kan nyte den middelalderske atmosfæren i en gotisk kjeller som dateres tilbake til 1500-tallet. Underholdningsprogrammet er rikt, med musikere som opptrer live hver kveld. Restauranten anbefales for alle eventyrlystne.

Adresse: Stikliu 8, Vilnius
Telefonnummer: +3705 262 9046 
Åpningstider: 12:00 - 24:00
Nettsted: http://www.lokys.lt

Sue's Indian Raja

Dette er den eneste restauranten i Vilnius som serverer indisk mat, og er kjent for sin utrolige utsikt over katedraltorget, samt sin livlige eier. Interiøret i restauranten er luksuriøst med elegante statuer og eksotiske planter.  Menyen består av et bredt utvalg av herlige retter for enhver smak. Restauranten er et klassisk eksempel på at restauranter med høy standard ikke trenger å koste skjorta i Vilnius.

Adresse: Odminiu Street 3
Telefonnummer: +3705 266 1887 
Åpningstider: 11:00 - 24:00

El Gaucho Sano

El Gaucho Sano er den eneste argentinske restauranten i Vilnius. Restauranten holder til i Atrium hotell, som ligger i hovedgaten Pilies Street.

Restauranten serverer argentinske retter som utelukkende er laget av naturlige produkter. Menyen består hovedsakelig av storfekjøtt, kalvekjøtt, svinekjøtt, lam og kylling retter.

Fra onsdag til lørdag spilles det live musikk i restauranten som er innredet som en argentinsk landsby. Dette skaper en enestående atmosfære, og gjør at restauranten virkelig er verdt et besøk.

Adresse: Pilies 10
Telefonnummer: +3705 210 7773
Åpningstider: 12:00 - 01:00, Daglig

Tores Restaurant

Tores er ikke bare en flott restaurant, men også en vinkjeller og et kunstgalleri. Restauranten ligger i det bohemaktige nabolaget Uzupis, og har den beste utsikten i Vilnius. Det er fullt mulig å ta seg en drink i baren på terrassen uten å bestille mat her. Menyen består av moderne Litauiske retter, men restauranten er verdt et besøk selv om du bare skal ha deg et glass vin eller en øl i sommervarmen.

Adresse: Užupio 40
Telefonnummer: +370 603 905 24 
Åpningstider: 11:00 - 24:00

Medininkai
  
Medininkai er en av de eldste, mest berømte og beste restaurantene i gamlebyen. Restauranten har en perfekt beliggenhet like ved Daggryporten, og serverer fremragende internasjonale retter.

Restauranten tilbyr gjestene utendørsbord bak i sommerhagen hvor en kan nyte god mat og frisk luft. Vil en sitte innendørs å spise kan man enten sitte inne i restauranten, eller nede i vinkjelleren.

Kokken som driver stedet har vunnet både gull og sølv i internasjonale kokke konkurranser og serverer noe av den beste maten i Vilnius.

Hvis en ønsker seg en drink etter middagen kan man gå til Europa Royale Hotel Bar som ligger rett ved siden av restauranten.

Adresse: Aušros Vartų 8
Telefonnummer: +3705 266 0771
Åpningstider frokost: 07.00 – 11.00
Åpningstider middag: 12:00 - 24:00

Anbefalte Hotell

Le Meridien

Novotel

Ramada

Klaipeda

Reval Hotel

Europa City

Centrum

 

site stats